Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

11 Вересня, 2023 р., 07:52
В Україні впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?». Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
07 Вересня, 2023 р., 11:59
На офіційному сайті Національної служби здоров’я України представлено онлайн карту медичної допомоги за напрямом «Психологічна та психіатрична допомога».
06 Вересня, 2023 р., 07:33
Відповідно до листа Сумської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації з метою надання сприяння Державній службі України з питань праці у проведенні інформаційно-просвітницької кампанії під гаслом «Виходь на світло!» просимо виготовити та розмістити на правах соціальної реклами постери на білборди, постери на сітілайти та плакати форматів А-3 та А-4 з відповідної тематики, розмістити на офіційних сайтах територіальних громад вищезазначену інформацію та поширити її у соціальних мережах.
06 Вересня, 2023 р., 07:32
Відповідно до листа Сумської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації щодо проведення інформаційної кампанії "Оновлюй дані в ТЦК", в рамках якої необхідно виготовити та розмістити постери на білборди, сітілайти, плакати різних форматів.
29 Серпня, 2023 р., 13:17
25 Серпня, 2023 р., 08:15
ДОРОЖНЯ КАРТА
28 Лютого, 2023 р., 09:29
04.04.2022 Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України видало наказ № 167 « Про затвердження Методики визначення розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам внаслідок надзвичайних ситуацій та/або збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану», яка  визначає порядок розрахунку розміру шкоди, завданої землі, ґрунтам державами, органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, суб'єктами господарювання та фізичними особами через забруднення ґрунтів, засмічення земель, допущених унаслідок надзвичайних ситуацій та/або збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану внаслідок їх дій або бездіяльності на усіх землях України незалежно від їх категорій та форм власності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора