Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

30 Січня, 2024 р., 10:10
З метою належного функціонування web-орієнтованої інформаційної системи «Система електронної черги для подачі документів на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» (Далі – «Система електронної черги») програмне забезпечення «Система електронної черги» перенесено з тимчасового сервера СумДУ на сервер Сумської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації. При перенесенні програмного забезпечення «Система електронної черги» з тимчасового сервера СумДУ на сервер Сумської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації змінено посилання для реєстрації в «Системі електронної черги». Враховуючи викладене просимо розмістити на офіційних сторінках районних державних адміністрацій, міських, сільських та селищних територіальних громад оновлені посилання та QR-код для реєстрації в «Системі електронної черги».
26 Січня, 2024 р., 09:59
 Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.
26 Січня, 2024 р., 08:25
Складення заповіту – це можливість для людини самостійно визначити долю свого майна на випадок власної смерті. І нерідко трапляється, що спадкодавець приймає рішення не на користь родичів. Ба більше, вписує в заповіт тих, з ким навіть не має родинних зв’язків.
23 Січня, 2024 р., 08:59
Доводимо до відома мешканців громади, що з 2024 року громадяни, які мають бажання оформити для своїх дітей статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів можуть скористатися електронним сервісом електронної черги для відповідної реєстрації, скориставшись посиланням на сайт: https://children.sumy.ua/ або відповідним QR-кодом.
11 Січня, 2024 р., 08:14
Уряд України постановою № 1292 від 7 грудня 2023 року вніс зміни до постанови КМУ від 27 липня 1998 року № 1147 «Про прикордонний режим». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора