Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

08 Листопада, 2023 р., 09:53
Дізнатися інформацію про військовополоненого чи цивільного заручника можна, подавши відповідну заявку до Національного інформаційного бюро при Мінреінтеграції.
26 Жовтня, 2023 р., 13:33
Програма «ВідновиДІМ»: допомога у відбудові пошкоджених будівель Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої — фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України. Які витрати фінансує Програма? Програма дозволяє модернізувати внутрішні системи будинку, провести зовнішнє утеплення, зменшити споживання енергії та витрати мешканців на комунальні послуги. Фінансування за Програмою надається виключно на витрати, пов’язані з виконанням таких видів робіт (послуг), що не належать до заходів з енергоефективності: ● заміна або ремонт пошкоджених світлопрозорих огороджувальних конструкцій (віконних блоків або/та блоків балконних дверей, зовнішніх дверей); ● ремонт пошкоджень фасадів будівлі; ● ремонт пошкоджень покриття будівлі; ● ремонт пошкодженого обладнання дахових котелень та інженерних мереж. Отримані кошти можуть бути задіяні як на здійснення відповідних будівельних робіт, так і на придбання матеріалів та обладнання, необхідних для виконання таких робіт. Фонд не надає фінансування на витрати, пов’язані з виконанням будь-яких інших видів робіт (послуг), які не визначені як Прийнятні заходи згідно з цією Програмою. Хто може брати участь? Учасниками Програми можуть стати усі об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), що розташовані на всій території України, крім тимчасово окупованих територій і територій активних бойових дій (зокрема території активних бойових дій, на яких функціонують державні електронні інформаційні ресурси), а також населених пунктів, де органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населених пунктів, що розташовані на лінії розмежування. Як відбувається фінансування? Фонд надає учасникам Програми фінансування у формі Гранту, який виплачується на безоплатній та безповоротній основі в розмірі 100% вартості витрат на виконання Прийнятних заходів за Проектом. Загальна сума Гранту складається з сум Першого та Другого Траншів і не може перевищувати граничну суму — 7,2 мільйони гривень на один об’єкт відновлення (будинок або частину будинку, якщо в будинку створено більше одного ОСББ)   https://sites.google.com/view/programa-vidnovidim-ukr
24 Жовтня, 2023 р., 17:16
Кожного року 18 жовтня увесь світ проводить інформаційно-просвітницькі заходи з нагоди відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, якими привертається увага суспільства до проблеми сучасного рабства. З метою інформування громадян про небезпеку торгівлі людьми просимо поширити розроблені інформаційні матеріали та, при можливості, змінити на 1 день (18 жовтня) обкладинку офіційної сторінки вашого міністерства / відомства / обласної чи Київської міської військових адміністрацій у соціальній мережі Facebook, використовуючи один із запропонованих макетів, що додаються. Контактна особа – Ілона Шклярук, головний спеціаліст експертної групи з питань протидії торгівлі людьми, домашньому насильству та гендерної рівності Директорату розвитку соціальних послуг (044-289-70-69, електронна адреса: i.v.shkliaruk@mlsp.gov.ua). Про результати проведеної роботи просимо до 20 жовтня 2023 року поінформувати Мінсоцполітики листом. Додатки: https://drive.google.com/drive/folders/1FarQp1MbaZ-gqupdZWatOjQMqZQETbLA https://drive.google.com/drive/folders/1OykNMUT5wd2mGsVeEU1hlkM1vtR6qnuL
13 Жовтня, 2023 р., 12:07
Якщо звучить сигнал «Повітряна тривога!» негайно слідуйте до найближчого укриття. Завчасно дізнайтеся про місце їх розміщення біля вашого будинку чи місця роботи. Якщо не встигли добігти до укриття негайно перейдіть у приміщення без вікон, скористайтеся правилом «двох стін». На випадок, якщо зникне зв’язок, Інтернет, світло, проговоріть із близькими порядок дій та місце зустрічі. Збережіть місця розташування Пунктів Незламності. Завантажте карти місцевості, що працюють без Інтернету. Вдома зробіть запас продуктів першої необхідності та води.
13 Жовтня, 2023 р., 12:07
Після набрання чинності Закону України від 11.04.2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» Миропільська сільська рада на підставі  відповідних заяв сільськогосподарських підприємств в межах компетенції були прийняті рішення щодо визнання земельних ділянок сільськогосподарського призначення непридатними для використання за цільовим призначенням у господарській діяльності у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами згідно переліку, зазначеному у додатках до таких рішень, та встановлені пільги відповідно до норм Податкового кодексу України:
09 Жовтня, 2023 р., 11:30
ОГОЛОШЕННЯ
03 Жовтня, 2023 р., 13:57
ГУ ДСНС України у Сумській області інформує про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора