Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

13 Жовтня, 2023 р., 12:07
Якщо звучить сигнал «Повітряна тривога!» негайно слідуйте до найближчого укриття. Завчасно дізнайтеся про місце їх розміщення біля вашого будинку чи місця роботи. Якщо не встигли добігти до укриття негайно перейдіть у приміщення без вікон, скористайтеся правилом «двох стін». На випадок, якщо зникне зв’язок, Інтернет, світло, проговоріть із близькими порядок дій та місце зустрічі. Збережіть місця розташування Пунктів Незламності. Завантажте карти місцевості, що працюють без Інтернету. Вдома зробіть запас продуктів першої необхідності та води.
13 Жовтня, 2023 р., 12:07
Після набрання чинності Закону України від 11.04.2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно» Миропільська сільська рада на підставі  відповідних заяв сільськогосподарських підприємств в межах компетенції були прийняті рішення щодо визнання земельних ділянок сільськогосподарського призначення непридатними для використання за цільовим призначенням у господарській діяльності у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами згідно переліку, зазначеному у додатках до таких рішень, та встановлені пільги відповідно до норм Податкового кодексу України:
09 Жовтня, 2023 р., 11:30
ОГОЛОШЕННЯ
03 Жовтня, 2023 р., 13:57
ГУ ДСНС України у Сумській області інформує про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.
15 Вересня, 2023 р., 09:28
 Ракету можна добре помітити та зреагувати, залп реактивної установки добре видно. Вночі це яскравий спалах на обрії, а вдень - димні сліди ракет; - Організуйте постійне спостереження, постійно тримайте в полі зору будівлі, які розташовані поруч і можуть використовуватися як укриття. Після сигналу спостерігача є кілька секунд, щоб сховатися;
15 Вересня, 2023 р., 09:16
До уваги нагадування про алгоритм дій та першочергові кроки під час сигналу повітряної тривоги
11 Вересня, 2023 р., 07:52
В Україні впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?». Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора