Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

25 Грудня, 2023 р., 08:39
З метою попередження нещасних випадків на підприємствах кожен працівник повинен відповідально ставитися до свого здоров'я під час виконання робіт у зимовий період. Головними травмонебезпечними факторами, що призводять до нещасних випадків та травм у зимовий період, є незадовільний стан доріг та тротуарів (ожеледиця, неприбраний злежаний сніг, приховані  під снігом вибоїни та ями), падіння на працівників бурульок, льодових та снігових наростів, крижаних брил під час пересування біля будівель, знижена температура повітря, охолоджені елементи обладнання, несприятливі погодні умови (сильний вітер, значні коливання температури повітря, чергування відлиг і заморозків). Крім того, значна частина травм пов'язана з транспортом під час входу-виходу працівників із нього. Найбільш залежать від впливу холодних погодних умов такі види діяльності працівників: робота на відкритих майданчиках; робота у приміщеннях, які не обігріваються; робота, пов'язана з пересуванням до об'єкта обслуговування; робота на транспортних засобах; охоронна діяльність. Аналізуючи причини нещасних випадків при виконанні робіт в зимовий період на підприємствах, більшості з них можна було б запобігти, якби вчасно було проведено профілактичну роботу, яка починаться з організаційних заходів та своєчасного проведення інструктажів з охорони праці. Підприємствами  та організаціями повинно бути організовано своєчасне очищення територій від снігу та льоду, посипання доріг та пішохідних доріжок піском, сіллю або іншими реагентами, очищення покрівель від снігу та бурульок, особливо в період потеплінь, а у разі неможливості обмеження доступу працівників та громадян до небезпечних ділянок, забезпечення виконання заходів протипожежної безпеки під час користування обігрівальними приладами та при використанні відкритого полум'я, перевірка наявності та безперебійної роботи приміщень для обігріву та приймання гарячої їжі та напоїв, виконання комплексу заходів щодо утеплення приміщень. Всі ці проведені заходи допоможуть зберегти життя і здоров'я людей у непростих зимових умовах.
14 Грудня, 2023 р., 17:54
14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
07 Грудня, 2023 р., 10:20
Ніколи не минеться мода на хустки. Бабусі дістають зі скрині Барвисті, ніби кольорові пелюсткИ, Як символ – оберіг, святині. Вони легенькі, мов весняний вітерець. Лягають на жіночі плечі. І як сказав слова один мудрець: ” Це пам*ять на роки, до речі”.
07 Грудня, 2023 р., 08:00
У День місцевого самоврядування – прийми привітання і побажання, адже ти маєш до цього свята найбезпосередніше відношення! Нехай твою роботу цінують, а ти старайся працювати ще краще! Тримайся справедливого, чесного шляху і, не знаючи на ньому поразок, примножуй гідність дійсно народної влади!
06 Грудня, 2023 р., 08:05
Вітають тебе і тополька, й калина, І синє озерце, й тендітний ручай Зі святом – із Днем Збройних сил України, Ти свято це, воїне, гідно стрічай! Стрічай його гордо, сміливо і славно, Стрічай за звичаєм дідів-козаків, Хай служба іде і звитяжно, і вправно І Бог береже хай вовіки віків!
17 Листопада, 2023 р., 08:54
Право на вільне висловлювання гарантовано статтею 34 Конституції України, якою встановлено, що кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або у інший спосіб – на свій вибір. Така інформація повинна поширюватися із дотриманням законодавчих норм про її достовірність та не порушувати права інших осіб.
13 Листопада, 2023 р., 14:49
В Україні зростають показники захворюваності на COVID-19. Збільшилась і кількість госпіталізацій важко хворих. А у стічних водах у Павлограді виявили новий штам коронавірусу. Він вже лютує в Європі та Азії. Тож найближчим часом може стати домінантом і в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора