Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

15 Вересня, 2023 р., 09:28
 Ракету можна добре помітити та зреагувати, залп реактивної установки добре видно. Вночі це яскравий спалах на обрії, а вдень - димні сліди ракет; - Організуйте постійне спостереження, постійно тримайте в полі зору будівлі, які розташовані поруч і можуть використовуватися як укриття. Після сигналу спостерігача є кілька секунд, щоб сховатися;
15 Вересня, 2023 р., 09:16
До уваги нагадування про алгоритм дій та першочергові кроки під час сигналу повітряної тривоги
11 Вересня, 2023 р., 07:52
В Україні впроваджується Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?». Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан.
07 Вересня, 2023 р., 11:59
На офіційному сайті Національної служби здоров’я України представлено онлайн карту медичної допомоги за напрямом «Психологічна та психіатрична допомога».
06 Вересня, 2023 р., 07:33
Відповідно до листа Сумської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації з метою надання сприяння Державній службі України з питань праці у проведенні інформаційно-просвітницької кампанії під гаслом «Виходь на світло!» просимо виготовити та розмістити на правах соціальної реклами постери на білборди, постери на сітілайти та плакати форматів А-3 та А-4 з відповідної тематики, розмістити на офіційних сайтах територіальних громад вищезазначену інформацію та поширити її у соціальних мережах.
06 Вересня, 2023 р., 07:32
Відповідно до листа Сумської обласної державної адміністрації-обласної військової адміністрації щодо проведення інформаційної кампанії "Оновлюй дані в ТЦК", в рамках якої необхідно виготовити та розмістити постери на білборди, сітілайти, плакати різних форматів.
29 Серпня, 2023 р., 13:17
25 Серпня, 2023 р., 08:15
ДОРОЖНЯ КАРТА

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора