Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

16 Листопада, 2018 р., 15:35
Шановні працівники сільського господарства! Сердечно вітаю Вас із професійним святом!         Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але такою важливою і потрібною, від якої залежить добробут і благополуччя Миропільської громади та України в цілому.           Завдяки Вашим знанням і природній мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе українське село, колоситься золотиста нива, розвивається сільське господарство, яке давно вже стало важливою складовою економіки громади.         Всім відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Проте, завдяки Вам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній  оселі є і хліб, і до хліба.        Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту нашої громади та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!
06 Листопада, 2018 р., 15:03
            Вихованці нашого «Центру дитячої і юнацької  творчості» із великим задоволенням відвідують різні гуртки, працюють сумлінно і з великим зацікавленням, бо все в нас у цьому навчальному році вперше. А у перерві між заняттями  проводять час з користю. В цьому нам допомагає краєзнавче лото «Козацька спадщина Сумщини» ,котре нам подарували  в межах реалізації однойменного проекту. З завзяттям та вірою в перемогу кожен з гравців згадував вивчене, намагався взяти першість, згадував навіть те, чого не знав.
06 Листопада, 2018 р., 14:56
Третього листопада вихованці нашого позашкільного закладу були на екскурсії у відділенні інспекторів прикордонної служби «Миропілля». Цікавою була розповідь про спеціальні засоби захисту, про правила перебування в прикордонній смузі та  перетинання державного кордону. Дітям було цікаво  ознайомитися з життям прикордонників, відчути себе в ролі справжнього захисника чи захисниці, бо дівчат теж було чимало і цікавилися вони всім, навіть більше, ніж хлопці.
01 Листопада, 2018 р., 16:48
   

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора