Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Миропільської сільської ради

01 Листопада, 2018 р., 16:27
       
01 Листопада, 2018 р., 08:19
Делегація від Миропільської громади взяла участь у ІV обласному Форумі педагогічних працівників закладів позашкільної освіти. На тематичній платформі «Позашкілля освіти: погляд у майбутнє» було презентовано плани на майбутнє нашого Комунального закладу «Центр дитячої і юнацької творчості»
30 Жовтня, 2018 р., 11:50
З нетерпінням чекали канікули вихованці нашого позашкільного навчального закладу, бо це час. коли немає уроків і можна своє дозвілля провести, як хочеш. А захотіли ми відвідати еколого-натуралістичний центр, «Музей хліба», дозвіллєвий центр. Було цікаво і пізнавально дізнатися про хліб,про народні традиції, пов’язані з хлібом, його технологія виготовлення. Цікаво було дізнатися різні факти про рослинний і тваринний світ. Екскурсія до еколого-натуралістичному центру нікого не залишила байдужим. Багато-хто з дітей придбали домашнього улюбленця(звичайно з дозаволу батьків). І, звичайно, після всього – відпочинок! Чекаємо наступних канікул. Бо планів у нас багато!
29 Жовтня, 2018 р., 16:38
           
23 Жовтня, 2018 р., 13:52
         У нашому центрі дитячої творчості пройшов незвичний майстер-клас від нашого керівника гуртка Лазарєвої Наталії Борисівни у техніці coFFee-art. Діти з задоволенням малювали кавою, отримали насолоду від своєї праці
25 Вересня, 2018 р., 11:44
Мир на землі — це затишок і тиша, Це сміх дитячий і душі політ, Коли поет чарівні вірші пише Про незвичайний, дивовижний світ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора