Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Персонал Сумського районного сектору № 2 взяв участь у робочій нараді

Дата: 17.06.2024 11:37
Кількість переглядів: 83

14.06.2024 року на базі Роменського районного сектору № 1 відбулася робоча нарада з міжвідомчої співпраці представників філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області.

Метою наради було обмін досвідом та знаннями, обговорення нових методик та програм, розв’язання проблем та викликів сьогодення. 

Робочі зустрічі працівників пробації є невід'ємною частиною ефективного функціонування системи пробації. Ці зустрічі забезпечують платформу для обміну досвідом, обговорення нових методів реабілітації та вирішення проблем, з якими стикаються працівники у повсякденній роботі.

Обмін думками та пропозиціями допомагає знаходити рішення та покращувати роботу системи в цілому.

Співпраця уповноважених органів з питань пробації є невід'ємною частиною ефективної системи реабілітації правопорушників. Лише завдяки спільним зусиллям можна досягти значних результатів у зниженні рівня рецидивів, забезпеченні безпеки суспільства та успішній інтеграції правопорушників у соціальне життя.

Віримо, що всі ми, вся служба Пробації маємо здійснювати максимальну підтримку суб’єктам пробації, хто прагне змінити своє життя. Спільними зусиллями ми забезпечуємо максимальну безпеку суспільства.

Працюємо далі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора