Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подяка

Дата: 03.06.2024 13:01
Кількість переглядів: 42

Днями Миропільська територіальна громада отримала  міжнародну технічну допомогу у вигляді пасажирського мікроавтобуса PEUGEOT від Програми U-LEAD з Європою.  Мета програми – підсилити спроможність ключових суб'єктів та зацікавлених сторін на національному, регіональному та місцевому рівнях для розширення можливостей місцевого самоврядування в громадах, зокрема і в часи війни та відбудови.

Це не перша допомога від ULEAD. Сьогодні Програма U – LEAD з Європою не тільки консультує та навчає, а ще й активно допомагає матеріально-технічними засобами та бере участь у відновленні громад.

Виходячи з географічного розташування, територія нашої громади знаходиться в особливо тяжких умовах. Через спільний кордон з державою-агресором Миропільська територіальна громада третій рік знаходиться під постійними обстрілами, що завдає значних матеріальних збитків та негативно впливає на всі сфери життя населення, яке залишилося. Особливо в таких умовах страждають діти.

Ми стикаємося з новими випробуваннями щодня. Саме тому отриманий транспортний засіб буде використано для швидкого перевезення дітей та педагогів з прикордонних територій в екстрених ситуаціях. В разі потреби, авто  дозволить значно підвищити ефективність евакуаційних операції та  зменшити час реагування. І звісно, додатковий транспортний засіб відкриє нові можливості перед дітьми громади під час мирного життя.

Дякуємо Програмі U-LEAD з Європою за ефективне партнерство, небайдужість, за дружнє плече у скрутну хвилину! Разом до перемоги!

 

 

Миропільська територіальна громада Сумського району Сумської області та відділ освіти, молоді і спорту, культури та туризму висловлює щиру подяку нашим партнерам з U-LEAD. Ваша допомога – це потужна підтримка для нашої громади.

Враховуючи скрутне становище, в якому опинилися мешканці нашої громади, технічна допомога у вигляді пасажирського мікроавтобуса PEUGEOT від Програми U-LEAD з Європою є вкрай необхідною. Авто буде використовуватися для швидкого перевезення дітей та педагогів з прикордонних територій в екстрених ситуаціях. В разі потреби, цей транспорт дозволить значно підвищити ефективність евакуаційних операції та  зменшити час реагування. І звісно, додатковий транспортний засіб відкриє нові можливості перед дітьми громади під час мирного життя.

Добрі справи не залишаються непоміченими. Програма  U-LEAD з Європою є показовим прикладом і для інших міжнародних організацій. Для нас важливо, що у такий складний для України час, U-LEAD надає громадам Сумщини необхідну допомогу.

Сподіваємося на подальший позитивний досвід співпраці.

Завдяки таким партнерам як  U-LEAD, ми вистоїмо та повернемо Миропільську територіальну громаду до процвітання після нашої перемоги!

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора