Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Семінар "Молочний кластер у Вашій громаді"

Дата: 17.02.2022 13:17
Кількість переглядів: 5187

Фото без опису

    Україна є невід’ємною учасницею глобальних процесів  і системні зрушення та кризи світового масштабу мають неодмінний вплив на кожну громаду, особливо розгортання пандемій та загроза продовольчої кризи. Нівелювання таких негативних соціально-економічних впливів можливе лише на шляху запровадження в економіці та соціальній сфері життя суспільства перевірених часом та нових, інноваційних проектів розвитку громади.

   У світі і в Україні постійно зростає роль територіальних громад та їх добровільних об’єднань у вирішенні проблем соціально-економічного розвитку.

 

З метою підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва та рівня зайнятості населення, збільшення доходів громадян та надходжень до бюджету громади, шляхом створення сприятливих умов для заснування та розвитку молочного кластеру на території Миропільської сільської територіальної громади,  17 лютого 2022 року в адміністративному приміщенні Миропільської сільської ради відбувся семінар в рамках інвестиційного проекту “Молочний кластер у Вашій громаді“. Учасниками семінару стали  власники домоволодінь, які утримують три та більше голів корів. Спікерами семінару, представниками східного представництва Проекту "Сімейні молочні ферми", було презентовано проект по створенню сімейних молочних ферм.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора