Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Нехай нерозмежованою залишиться навіки!»

Дата: 21.01.2022 09:06
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, змушуючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Патріотизм – величезний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю до перемоги, віру в свою націю, свій народ, він перетворює звичайну людину в безстрашну, яка не відчуває страху і болю, ідучи впевнено і безстрашно до своєї мети. Тоді мета патріота стає метою всього народу. Патріот живе у єдності зі своїм народом, він живе своїм народом, адже життя народу стає його життям.

З метою формування толерантності і людської гiдностi молоді, вiдродження духовностi, пробудження iнтересу до культурних надбань українського народу, виховання глибокої поваги та любовi до Батькiвщини 21.01.2022 року до Дня Соборності України співробітники Сумського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області на базі КЗ «Краснопільська публічна бібліотека» провели захід на тему «Нехай нерозмежованою залишиться навіки!».

Захід мав національно-патріотичне спрямування, що допомагає формувати свідомого громадянина – патріота української держави, представника української національної еліти через набуття молодим поколінням національної свідомості, активної громадянської позиції, високих моральних якостей, прищеплення поваги до прав людини і громадянина України, Конституції, державної символіки, виховання бережливого ставлення до національного багатства країни, мови, культури та традицій.

Під час заходу неповнолітній ознайомився з тематичною виставкою «Вона – наш витвір, наша мрія, соборна, вільна Україна», на якій була представлена література, що висвітлює тернистий шлях України до Соборності. Також, неповнолітній підобліковий дізнався про історичне значення Дня Соборності України, здійснив віртуальну подорож містами України.

На вівтар української державності багато поколінь поклали своє життя. І нинішнє покоління українців – приклад сили духу, сили патріотизму, сили незламності, які успадкували від предків. Відзначення Дня Соборності – наш обов’язок берегти світлу пам'ять про незлічені жертви, покладені українським народом на вівтар незалежності, соборності держави.

 

Фото без описуФото без опису
 

Сумський районний сектор № 2

філії Державної установи «Центр пробації»

в Сумській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора