Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено консультації з юридичних питань

Дата: 04.08.2021 14:45
Кількість переглядів: 2960

Фото без опису

03 серпня 2021 року у Миропільській  сільській  раді юристами Сумського місцевого центру з надання БВПД   надано  консультації громадянам з юридичних питань. Оформлення спадщини, право на земельну ділянку, встановлення меж земельної ділянки, питання добросусідства, виконання договору оренди землі, оформлення документів на приватизацію земельної ділянки, стягнення аліментів на дитину.

Окрім надання правової допомоги жителі громади та працівники місцевого самоврядування долучилися до правопросвітницького заходу від фахівців Місцевого центру. Фахівчиня Юлія Іваненко розповіла про порядок спадкування земельної ділянки. Окрім загальної теорії про спадкування землі учасники заходу дізналися про проблемні питання, які можуть виникнути при спадкуванні нерухомого майна. Юристка розповіла про особливості спадкування земельної ділянки, яка знаходить в оренді, та за відсутності кадастрового номера, акцентувала увагу на судових рішеннях та практиці вирішення земельних спорів в судовому порядку.

Наталія Шестерніна, заступник директора Центру, познайомила із правовими послугами від держави, які можуть отримати громадяни, звернувшись до центрів чи бюро правової допомоги.

Юристи правової допомоги спільно з головою Миропільської сільської ради Оленою Ординець обговорили проблемні питання, механізм перенаправлення громадян у разі виникнення потреби юридичного розв’язання, Програму сприяння розвитку безоплатної правової допомоги населенню в Миропільській громаді.

 

#земельні_консультації #правова_допомога #БПД #співпраця_громада

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора