Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2020 08:54
Кількість переглядів: 3330

    Фото без опису

   Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру у життя. Ці люди, як ніхто інший потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя- це щоденна боротьба.

   Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, захисту їх прав, акцентує увагу суспільства на тому, що права всіх людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю-рівні.

   Допомога людям з обмеженими можливостями є одним із напрямків діяльності КО «Миропільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)». Силами соціальних робітників цій категорії громадян, які обслуговуються в територіальному центрі, надаються різноманітні життєво-необхідні послуги та створюються такі умови, щоб люди відчували себе в нашому суспільстві захищеними. Також територіальним центром налагоджена співпраця зі спонсорами.

    Тож завдяки спонсорській допомозі депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка громадянам з обмеженими можливостями працівниками територіального центру були вручені продуктові набори, а саме: особам з інвалідністю, які обслуговуються у територіальному центі соціального обслуговування у кількості 4 штуки; дітям з інвалідністю, які проживають на території Миропільської сільської ради у кількості 7 штук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    

Директор територіального центру Ірина БЕЗРУЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора