Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася чергова тринадцята сесія

Дата: 29.01.2018 16:24
Кількість переглядів: 994

Фото без опису

Відповідно  до  плану   роботи  Миропільської  сільської ради  сьомого скликання на 2018 рік   24 січня 2018 року   відбулося  пленарне  засідання тринадцятої  сесії  сільської  ради.  Розглянуто 18 питань  важливих  для  життєдіяльності  об’єднаної  територіальної  громади та її мешканців.

На сесію Миропільської сільської ради також завітав і народний депутат України по виборчому округу № 158 Сугоняко Олександр Леонідович, який був приємно вражений злагодженою роботою ради та активністю депутатів.

В черговий раз  на  пленарному  засіданні  ради  депутати  порушили  питання  щодо  стану  автомобільної дороги  Т 1901 «Суми  - Миропілля»,  яка  перебуває  на  балансі  Служби  автомобільних  доріг та звернулися з проханням до нардепа лобіювати це питання. Також порушувалися питання щодо охорони правопорядку в населених пунктах громади, про залучення інвесторів, можливість відкриття АЗС та інші.

По завершенню порядку денного депутати подяківали Олександру Леонідовичу за участь та висловили сподівання на подальшу співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора