Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У територіальному центрі відбулася спільна нарада

Дата: 03.07.2020 14:30
Кількість переглядів: 834

       Фото без опису

    26 червня 2020 року відбулася спільна нарада між працівниками територіального центру та дільничним офіцером поліції Краснопільського відділу поліції в Сумській області старшим лейтенантом поліції Володимиром Маркіним за порядком денним: «Обговорення спільних дій щодо забезпечення безпеки осіб похилого віку та осіб з інвалідністю від злочинів майнової спрямованості». В ході засідання було проаналізовано стан правопорушень стосовно осіб похилого віку (особливо самотніх) на території Миропільської ОТГ та прийнято рішення продовжити роботу щодо профілактики правопорушень відносно даної категорії громадян.

     За результатами наради також визначено заходи та прийнято конкретні рішення з удосконаленням взаємодії в запобіганні безпеки незахищених верств населення, а саме:

- соціальним робітникам територіального центру разом з дільничним офіцером поліції провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед підопічних з метою застереження випадків шахрайства, відчуження житла, попередження крадіжок, тощо.

-  зобов’язати соціальних робітників розповсюдити отримані брошури «Увага- шахрай!», в якій розміщена найбільш необхідна інформація, що допоможе захистити права громадян, забезпечити власну безпеку.

Фото без опису

Директор                                                     Ірина Безручко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора