Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

94-й День народження

Дата: 03.02.2020 14:47
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

    Вже доброю традицією в Миропільському територіальному центрі соціального обслуговування стало вітання підопічних довгожителів з ювілейними датами.

   24 січня 2020 року свій 94-й  День народження відсвяткувала мешканка с. Сінне Скриннік Ганна Олександрівна найстарша підопічна територіального центру. Таких людей залишилося одиниці, це живі свідки епохи.

  Весела та життєрадісна з хорошим почуттям гумору Ганна Олександрівна зустрічала директора територіального центру соціального обслуговування Ірину Безручко та соціального робітника Жанну Матузну, які користуючись нагодою завітали до оселі іменинниці. Гості щиро і сердечно побажали здоров’я, довголіття, добробуту, бадьорості духу, любові близьких та рідних людей, та подарували святковий торт.

   Розчулена увагою, Ганна Олександрівна подякувала за теплі слова та подарунок і поділилась спогадами. Життєвий шлях іменинниці був нелегким та тернистим.  Жінка виростила двох доньок та має радість бачити онуків, правнуків, та праправнуків. На своєму віку бачила жахіття Голодомору, Другої Світової війни, пережила голодні повоєнні роки.  Все своє трудове життя вона важко працювала в колгоспі.

   Приємно було спілкуватись з Ганною Олександрівною - жінкою зі світлою душею, чистими помислами, добрим серцем і, сповненими людської доброти очима.

                                                            Директор Миропільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Безручко І.О. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора