Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 05.12.2019 09:24
Кількість переглядів: 978

Фото без опису

Щороку 3 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця категорія людей потребує підвищеної уваги та підтримки з боку суспільства. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявити турботу та милосердя.

     Працівники територіального центру переймаються проблемами своїх підопічних щодня. На обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру перебуває 4 особи з інвалідністю.

    З нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю територіальний центр провів низку заходів, а саме:

- протягом листопада директором територіального центру відвідані особи з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома, з метою обстеження умов проживання та перевірки якості надання соціальних послуг соціальними робітниками;

-  29 листопада 2019 року у територіальному центрі відбувся «День відкритих дверей», в ході якого відбулося ознайомлення з напрямками роботи центру та його відділень, а також надана інформація про порядок та умови прийняття на обслуговування;

- 3 грудня 2019 року працівниками територіального центру були впучені продуктові набори особам з інвалідністю, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

    Користуючись нагодою, від імені осіб з інвалідністю та керівництва територіального центру, висловлюємо подяку приватним підприємцям Дещаківському В.І., Климашівському А.Ф., та всім, хто долучився до придбання продуктових наборів.

Фото без описуФото без опису

І.О. Безручко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора