Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з нагоди 90-річчя

Дата: 28.08.2019 10:57
Кількість переглядів: 1479

  Фото без опису

    25 серпня 2019 року свій 90-річний ювілей відзначила жителька с. Грунівка Миропільської ОТГ  Карпенко Анастасія Йосипівна, підопічна відділення соціальної допомоги вдома Комунальної організації «Миропільський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Фото без опису

  Привітати Анастасію Йосипівну з визначною подією завітали директор територіального центру Безручко І.О. та соціальний робітник Матузна Ж.В., яка надає послуги ювілярці. Вітаючи з ювілейним днем народження директор територіального центру побажала міцного здоров’я, душевного тепла і затишку, поваги від людей  і відзначити ще не один прекрасний ювілей. В знак пошани ювілярці подарували квіти, торт та вітальну листівку.

   Життєвий шлях ювілярки, довжиною в 90 років, був не з легких.

  Карпенко Анастасія Йосипівна народилась в с. Василівка, в багатодітній сім’ї. Не цуралася ніякої роботи, завжди відкрита до людей. Негаразди загартували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму шляху пережила безліч як тяжких, так і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття. Життєвий шлях іменинниці був тернистим. Довелося пережити голодомор 1932-1933 років, Другу світову війну 1941-1945 років. Все життя Анастасія Йосипівна пропрацювала с колгоспі села Грунівки. Разом із чоловіком виховали двох дітей та дочекалась онуків. На жаль чоловік вже помер, немає вже і сина. Проте не дивлячись на всі життєві виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов. 

   Анастасія Йосипівна подякувала за вітання гостям, та поділилася спогадами про прожиті роки, які завжди були осяяні святою вірою в Господа та в щасливе майбутнє нашої країни.

                                                                                                     Директор територіального центру  І.Безручко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора