Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День громади відзначила Миропільська ОТГ

Дата: 13.08.2019 14:23
Кількість переглядів: 1808

Фото без опису    

10 серпня 2019 року Миропільська громада відсвяткувала свій третій день народження. Зусилля членів організаційного комітету та працівників сільської ради  не були даремними, адже День громади пройшов вдало.

    Заходи розпочалися з футбольного чемпіонату серед команд Миропільської ОТГ, змагань з гирьового спорту, перетягування канату. Для населення та гостей громади працював  парк розваг та аніматори для дітей, пікнік-парк, майстер класи від вихованців ЦДЮТ Миропільської сільської ради, фото виставка, виставка майстрів  та торгові ряди з виробами декоративно-ужиткового мистецтва, фотозона.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Не менш цікавим та захопливим був конкурс «Файна господиня». Чарівні господині вітали членів журі піснями, віршами та гумором, щедро гостили і зігрівали теплом своїх сердець. Свої оселі представили села Запсілля, Миропілля, Мала Рибиця, Велика Рибиця та Грунівка. Кожна господиня мала свою «родзинку», тому виділити серед них переможницю так і не вдалося, тому всі господині  нагороджені грамотами та призами в різних номінаціях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Офіційна частина розпочалась з привітання Миропільського сільського голови Ординець Олени Олексіївни. Також до привітань долучився директор ТОВ АФ «Псьол» Калініченко Микола Петрович. Грамотами та подарунками були нагороджені кращі жителі Миропільської громади, які примножують здобутки рідного краю, бережуть традиції, сумлінно працюють на своїх посадах. Також грамотами Миропільської сільської ради нагороджені кращі колективи аматорської творчості, які представляли Миропільську ОТГ на обласних та всеукраїнських фестивалях та конкурсах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

      Концертна програма, яка розпочалась після привітань, була першим етапом обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю до тебе, рідний краю!», в якому відбувся звітний концерт аматорів клубних закладів Миропільської сільської ради. На сцені звучали найкращі пісні та демонструвались найзапальніші танці.

    Цього року завітав вокальний ансамбль «Горицвіт» Великобобрицького будинку культури Верхньосироватської ОТГ із піснями та драматичними номерами, за що велика, щира подяка!

     Концертну програму продовжили виступи аматорів сцени, де лунали українські естрадні пісні.

     Завершенням свята стала святкове дискотека за участі DJ.

  

Виконавчий комітет

Миропільської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора