Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові велосипеди соціальним робітникам

Дата: 17.05.2019 11:50
Кількість переглядів: 2302

     

   14 травня 2019 року  соціальним робітникам відділення соціальної допомоги вдома Миропільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було урочисто вручено нові велосипеди, придбані за рахунок коштів Миропільської сільської ради.

     На даний час у відділенні соціальної допомоги вдома 10 соціальних робітників надають соціальну послугу догляду вдома 95 особам похилого віку та особам з інвалідністю у всіх сторостинських округах Миропільської об’єднаної територіальної громади. Навантаження на одного соціального робітника становить 9 підопічних. Більшість осіб проживають на великих відстанях один від одного, до яких найзручніше діставатися саме велосипедами. Тому такий мобільний вид транспорту, як велосипед, дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, адже соціальні робітники доставляють своїм підопічним продукти харчування, господарські товари, ліки та інше.

     На урочистому заході, який відбувся у територіальному центрі була присутня голова Миропільської сільської ради Ординець Олена Олексіївна, яка звернулась з вітальним словом до соціальних робітників з подякою за їхню доброту, чуйність та співпереживання, з яким вони виконують свою роботу, турбуючись про літніх людей. Олена Олексіївна запевнила, що сільська рада й надалі докладатиме зусилля щоб забезпечити соціальних робітників необхідним для полегшення їх праці та підвищення якості надання соціальної послуги догляду вдома.

    Від імені соціальних робітників виступила Гавриченко Юлія Василівна, яка звернулась до голови сільської ради зі словами вдячності за її допомогу та підтримку, розуміння та турботу про людей. Вона відзначила, що підтримка влади є необхідним кроком назустріч працівникам, які надають допомогу соціально незахищеним верстам населення.

Безручко І.О., директор Миропільського терцентру


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора