Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

« Стріла Амура»

Дата: 18.02.2019 11:22
Кількість переглядів: 1104

Фото без опису

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День закоханих. Для кожної людини день Святого Валентина- особливий, сповнений приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

Миропільський будинок культури зробив цей день особливим для всіх хто завітав до нас.

Аматори сцени с. Миропілля з любов’ю в серці привітали всіх присутніх піснями про кохання. Номер за номером наповнював серця гостей любов’ю. Але й це не все. Щоб розважити глядачів були проведені цікаві та веселі конкурси. В конкурсах взяли участь учасники різного віку від зовсім юних до людей похилого віку. На здивування люди старшого покоління були активніші ніж молодь.

Для всіх закоханих будинок культури запропонував подарувати собі та своїм близьким позитивні емоції, зробивши незабутній фотознімок біля запропонованої фото – зони «Стріла Амура».

Працівники будинку культури звертаються з великою вдячністю до всіх хто завітав на свято та підтримав аматорів мистецтва.

 Нехай у вашому житті буде якомога більше любові. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною, кохайте й будьте коханими не тільки в цей день, а завжди…

По закінченню на гостей чекала запальна дискотека. Всі присутні отримали задоволення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

                                                          З повагою працівники будинку культури: О.М.Дзись, Т.П.Степченко та Є.М.Коломійченко. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора