Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ПОЗАШКІЛЛЯ ЄДНАЄ ДРУЗІВ»

Дата: 03.01.2019 16:13
Кількість переглядів: 1288

Фото без опису

У нашому «Центрі дитячої так юнацької творчості» працює багато досвідчених керівників гуртків  і займаються улюбленою справою багато дітей з усієї громади. 28 грудня в нашому закладі було організовано і проведено  спортивно-мистецьке свято «Позашкілля єднає друзів!»..

Танець «Привітальний» вихованців хореографічного гуртка  відкрив свято. Учасники змагання показали свою силу, спритність, волю до перемоги і, звичайно, продемонстрували свої таланти.

 Було вирішено зробити збірні команди таким чином, щоб в кожній з команд були діти з різних гуртків. У кожного був бейджик із його іменем, тож діти швидко познайомились і  згуртовано йшли до перемоги.  Вони були поділені на  команди «Зелені» та «Сині», капітанами були відповідно Нікітченко Владислав та Жук Богдан. Багато спортивних конкурсів вимагали злагодженої командної роботи, діти були завзятими і спритними, але першість виборола команда «Сині». Найспритнішим учасником був Жук Богдан, найкмітливішим – Ткаченко Богдан, найвлучнішою – Патрін Жанна, за жагу до перемоги був нагороджений Романченко Саша, а найартистичнішою була Севіндік Джейлін.

 Між конкурсами були художні номери : запальні танці, веселі пісні, повчальні та цікаві сценки. Усі вихованці та їх керівники  всіх гуртків були задіяні у нашому святі. Дякуємо всім за  роботу та підтримку.

Переможці та переможені отримали солодощі, а всі присутні - величезне задоволення від побаченого і почутого. Бо що не кажи , а наш позашкільний заклад здружив дітей і  розширив їх світогляд  про наш заклад.

Фото без описуФото без описуФото без описуДироктор КЗ "ЦДЮТ" Шульга О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора