Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівника соціальної сфери

Дата: 02.11.2018 16:44
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

 

Щороку у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

       Відтак, напередодні Дня працівників соціальної сфери відбулися урочисті збори працівників Миропільського територіального центру соціального обслуговування. Зі словами привітань до присутніх звернулась директор територіального центру Безручко І.О., яка висловила вдячність працівникам соціальної сфери за самовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям.

       У ході заходу з вітальним  словом до присутніх також звернувся  секретар Миропільської сільської ради Кулик М.О., який від імені керівництва Миропільської сільської ради висловив слова глибокої поваги та вдячності усім працівникам територіального центру за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами мешканців громади, та побажав здоров’я, наснаги, благополуччя, достатку й миру та кращим працівникам територіального центру вручив грамоти Миропільської сільської ради за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери.

         На заході соціальних працівників почастували солодащами та запашним чаєм, побажали здоров’я, благополуччя, поваги і вдячності від людей.

Фото без опису

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Миропільської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора