Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 1050

      Фото без опису

         Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня вся Україна відзначає Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

       Цей день -  свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління та нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.

       1 жовтня, у Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома Миропільського територіального центру соціального обслуговування мали честь привітати своїх підопічних  зі святом та побажали  їм міцного здоров’я, довголіття, радісних подій у житті та матеріального добробуту. Окрім того, працівниками територіального центру всім громадянам похилого віку,  які знаходяться на обслуговуванні на безоплатній основі, були  роздані подарункові набори,  придбані за спонсорські кошти.

       Підопічні територіального  центру щиро дякували за подарунки та  привітання, завдяки яким вони вкотре відчули шану та повагу.

        Користуючись нагодою від імені підопічних та керівництва територіального центру висловлюємо подяку: народному депутату України Сугоняко О.Л., приватному підприємцю Брюхань П.І., директору Ф.Г. «Троянда» Кулагіну Є.О., директору ТОВ «Агрофірма «Колос 2017» Міхнєву М.В. за спонсорську допомогу на придбання подарунків, та всім хто долучився до доброї справи!

                                                  Безручко І.О., директор Миропільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Фото без описуФото без опису

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора