Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшли випускні вечори в Миропільській ОТГ

Дата: 02.07.2018 14:25
Кількість переглядів: 1951

Фото без опису

В Миропільській об’єднаній територіальній громаді пройшли випускні вечори в Миропільському та Сіннівському НВК. Цього року стіни навчальних закладів залишили 19 випускників.

22 червня  у  Сіннівському НВК урочисто відбулося традиційне свято  Випускного вечора.  Привітати своїх випускників із закінченням школи та провести у доросле життя зібралося керівництво, педагогічний колектив, батьки. З вітальним словом та підсумками роботи закладу за 2017/2018н.р. виступила  заступник директора  школи  Дяченко Н.С.  

Всі присутні були приємно вражені від емоційних, цікавих виступів одинадцятикласників. Панувала святкова, піднесена атмосфера. Вечір пройшов у теплій щирій обстановці, з танцями, щемливим прощанням із рідними учителями,  добрими спогадами та безтурботними днями.

А 23 червня на ошатно вбраному подвір’ї Миропільського НВК школи зібралися жителі села Миропілля, випускники освітнього закладу, їх вчителі та батьки, адміністрація , обслуговуючий персонал, гості - ті, хто був поряд з випускниками всі роки навчання, хто віддавав їм не лише знання, а й частинку свого життя, свої серця і душі.

З вітальним словом звернувся до випускників директор школи Гордієнко В.І. та вручив їм атестати про повну загальну середню освіту. Першою отримала атестат з відзнакою та єдину в районі Золоту медаль  гордість школи,  всебічно обдарована чарівна дівчина Фоменко Тетяна. Директор  МНВК Скрипки М.М. вручив випускникам документи про отримання робітничої професії , яку вони здобули  у закладі. За високі досягнення у фізкультурі та  в спорті випускникам  Іскрич Яні та Бортнику Віктору було вручено Похвальні грамоти.

Краснопільський відділ освіти відзначив випускників Логвін Ганну, Фоменко Тетяну , Іскрич Яну, Бортника Віктора за активну участь у розвитку молодіжного спорту та перемоги в предметних районних олімпіадах  Грамотами та подарунками.

Щиро привітала випускників голова Миропільської ОТГ Ординець О.О. , побажала їм успіхів у дорослому житті, щоб перемогами прославляли свій  край та рідну Батьківщину, жили з Україною   в серці.  Начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму Миропільської сільської ради Борозенець Н.П. також  висловила своє вітальне та напутнє слово випускникам, подякувала педагогам  за нелегкий учительський труд,  закликала вчорашніх школярів  не забувати тих, хто дав їм путівку в доросле життя і вручила Грамоти та пам’ятні сувеніри найбільш активним випускникам.

Від імені батьків сердечно вітала випускників  Бортник М.В. Вітання також прозвучали від класного керівника Кулик В.М., активістів  шкільного самоврядування , учнів 10 класу Логвіна Михайла та Симоненко Марії.

Урочиста лінійка з нагоди вручення атестатів закінчилася покладанням квітів до меморіалів  всім полеглим за свободу й незалежність України та святковим концертом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора