Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшов семінар-практикум для вихователів Миропільської ОТГ

Дата: 20.12.2017 12:27
Кількість переглядів: 1269

15 грудня при відділі освіти, молоді і спорту культури та туризму Миропільської сільської ради на базі Миропільського ДНЗ (ясла-сад) пройшов семінар практикум для вихователів дошкільних груп.

На захід були запрошені вихователі всіх дошкільних закладів громади. Перед початком роботи для гостей була проведена екскурсія закладом, в ході якої були продемонстровані поповнення методичної та матеріальної бази закладу.

Семінар розпочався із виступу керівника дошкільного закладу Г.О. Терещенко, яка виступила з питання «Підсумки та перспективи розвитку дошкільної освіти». З другого питання виступала вихователь середньої групи С.М. Овчаренко яка ознайомила вихователів із досвідом отриманим на курсах морально-духовного спрямування. Познайомила із матеріалами курсів, продемонструвала отримані знання на практиці та поділилася враженнями. Після кави-брейк вихователі обмінювалися досвідом із ведення документації вихователя на прикладі вихователя Миропільського ДНЗ (ясла-сад)  Стеценко Н.С., яка продемонструвала свої матеріали та надала консультації молодим колегам.

По закінченні семінару начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму Миропільської сільської ради Н.П. Борозенець підвела підсумки заходу, вихователі висловили свої думки з приводу стану та розвитку довкілля громади.

Інформація ВОМСКТ Миропільської с.р.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора