Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Другий семінар для вихователів Миропільської ОТГ

Дата: 05.02.2018 11:56
Кількість переглядів: 1061

2 лютого при відділі освіти, молоді і спорту, культури та туризму на базі Миропільського НВК відбувся ІІ семінар вихователів дошкільних груп «Математика навколо нас».

На захід були запрошені вихователі всіх дошкільних закладів громади. З вітальним словом виступив директор закладу Гордієнко В.І., який коротко зробив екскурс в історію створення та роботу дошкільної групи. Семінар розпочався із екскурсії по закладу. 

Вихователь Пулях В.М. провела відкрите заняття «Захопливі та незвичні сюжети геометричні» з використанням сюжетних завдань з логічним навантаженням та елементами практичної та пошукової діяльності. Варто зауважити, що діти активно брали участь та проявили неабиякі знання з математики. Також, вихователем Терещенко Г.Г. була підготовлена презентація «Цікава математика»,  в ході якої учасники семінару познайомилися із методичними рекомендаціями щодо вивчення математики дошкільнятами та із  власним досвідом вихователів Миропільського НВК.

На завершення Пулях В.М. провела для вихователів та учасників семінару цікаве практичне заняття «Одностороння поверхня – стрічка Мебіуса. Фокуси зі стрічкою Мебіуса». 

Паралельно із семінаром проходила виставка методичних розробок, якими користуються вихователі у своїй роботі. Учасники семінару продемонстрували свої напрацювання та обмінялися досвідом.

По закінченні семінару начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури та туризму Миропільської сільської ради Н.П. Борозенець підвела підсумки заходу, вихователі висловили свої враження  після заходу та свої побажання на майбутнє.

Інформація ВОМСКТ Миропільської с.р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора