Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся щорічний турнір з волейболу

Дата: 13.03.2018 11:53
Кількість переглядів: 1341

Фото без опису 

 10 березня на базі спортзалу Миропільського навчально-виховного комплексу пройшов турнір з волейболу присвячений дню визволення села Миропілля від німецько-фашиських загарбників.

     У турнірі прийняли участь сім команд: "Молодіжна" села Миропілля, команда "Ветерани" села Запсілля, команда села Сінне, команда "Псел" села Велика Рибиця, команда "Територіальна" села Миропілля, команда вчителів Миропільського НВК та команда учнів Миропільського НВК.

     Директор Миропільського НВК Гордієнко Василь Іванович та секретар Миропільської сільської ради Кулик Микола Олександрович урочисто відкрили турнір та подякували землякам, які загинули у війні та визволенні села Миропілля, вшанували пам’ять хвилиною мовчання.

   Турнір пройшов у дружній та бойовій атмосфері. На спортивному майданчику учасники демонстрували гарне володіння технічними прийомами гри у волейбол: контроль м’яча, сильні та влучні удари, складні підбори, жорсткі блоки. Але в підсумку, що засвідчив результат турніру, у всьому цьому не було рівних команді "Молодіжна" села Миропілля, яка зі стовідсотковим показником посіла заслужене перше місце. Другою стала команда "Ветерани" села Запсілля. Третє місце зайняла команда "Псел" села Велика Рибиця.

   Команди-призери та кращі гравці нагороджені грамотами та грошовими нагородами, решта учасників турніру отримала грошову винагороду по 200 гривень кожній команді за участь у турнірі.  Кращим розвідним турніру визнано Гордієнко Олександра представника команди "Ветерани" села Запсілля, кращим захисником - Дударенко Вадима представника команди "Псел" села Велика Рибиця, кращим нападаючим - Власенко Сергія представника команди "Молодіжна" села Миропілля.

    По завершенню турніру секретар Миропільської сільської ради висловив вдячність генеральному спонсору турніру голові Фермерського господарства Калініченко Віталію Миколайовичу та спонсорам: Климашівському В’ячеславу Федоровичу, Власенко Василю Михайловичу, Кулагіну Євгену Олександровичу за надану фінансову допомогу для нагородження переможців.

Виконавчий комітет Миропільської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора