Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зі святом Першого вересня!

Дата: 01.09.2016 16:39
Кількість переглядів: 1126

     Є восени тФото без описуакий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Ви вгадали! Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітало Перше вересня.

    Особливим у житті він стане для першачків, які, міцно тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на шкільний поріг. Хвилюючим і дещо сумним він буде для одинадцятикласників, яким дуже швидко доведеться майбутню професію. А випускники середніх та вищих навчальних закладів уже через рік будуть втілювати отримані знання в реальному житті. І яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

        Перше вересня – це особливе свято, яке завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у виші, а молоді учителі, можливо, найбільше хвилювалися, коли йшли на свої перші уроки.

     Свято Першого вересня в Миропільському НВК цього року, як і завжди, пройшло в позитивному настрої. Адже діти з нетерпінням чекали нового учбового року, щоб побачити своїх шкільних друзів та вчителів, займатися на своїх улюблених гуртках та секціях, черпати нові знання. 

      Від нового навчального року очікуємо лише одного, що наша школа  стане школою радості для учня, школою творчості для учителя і школою спокою для батьків.

      Зі святом Першого вересня!!!!!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора