Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ЩАСЛИВУ ДОЛЮ – ЯК БАТЬКИ НАЗИВАЮТЬ ДІТЕЙ НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ

Дата: 01.08.2018 11:20
Кількість переглядів: 1072

         Фото без опису  

            Обираючи ім’я для своєї дитини, батьки керуються разноманітними факторами – красиве, звучне або просто незвичне, «щоб ні в кого не було».

         Так, у 2018 році найпоширенішими іменами для новонароджених дівчаток на Краснопільщині стали: Варвара, Вероніка, Софія, Вікторія, Валерія, Ангеліна, Олександра, Злата.

         Для хлопчиків найчастіше обирають: Матвій, Євген, Нікіта, Данііл, Дмитро, Кіріл, Олександр, Захар, Ярослав, Сергій, Олексій.

         Серед діток, народжених цьогоріч у Краснопільському районі, зустрічаються і рідковживані імена – жіночі: Ніна, Емілія, Ольга, Алла, Заріна, Владислава, Наталія, Діана. Маленьких чоловіків також нарікли незвично: Тім, Ілля, Михайло, Ростислав, Дамір, Юрій.

         Якщо одразу після народження малюка батьки визначились з його іменем, то свідоцтво про народження можна отримати безпосередньо у пологовому будинку, скориставшись зручним сервісом від Міністерства юстиції України, без жодних черг та часових затрат.

         У 2018 році на Сумщині народилося понад 4 тисячі малюків і кожне друге свідоцтво про народження батьки отримали безпосередньо в закладах охорони здоров’я.

 

#MinJust4U #МінЮст

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора