Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ой, на Івана, та й на Купала…

Дата: 09.07.2018 08:58
Кількість переглядів: 1071

Ой, на Івана, та й на Купала…
          6 липня, тільки-но сонечко сховалося за обрій, аматори Малорибицького БК розпочали свою містичну програму.
           Неперевершені та водночас комічні Чорт(Євдокімов О.)і  Кікімора  (Ваніна А.) на чолі з Повелителькою  всієї  нечісті  (Заїка Я.) із справжньою майстерністю веселили глядачів частівками та різними капостями. А Господиня Лісу (Кісіль Н.) зі своїми помічницями Іскорками (Вакуленко Г. та Ілляшенко К.) ознайомила гостей з купальськими травами, їх магічним значенням в цю ніч і покропила всіх свяченою водою!
А от поява чарівної  Купальської Ночі (Леунова Д.) символічно віщувала перемогу світлого і доброго над нечістою силою. Купальська Ніч щиро привітала всіх присутніх зі святом та розповіла про обряди в ніч з 6-го на 7-е липня!
    Звичайно ж не обійшлося без прекрасних  дівчат(Ваніна Н., Лазаренко А., Малахова Д.)та бравих парубків(Кочура С., Криворотенко Ю.),котрі завзято боролися з нечістю, весело спілкувалися і запалювали Купальське вогнище!
   А глядачів та гостей розважали піснями солісти(Ваніна А. ,Крижная О., Малахова Д., Ваніна Н., Лазаренко А., Патрін Ж.),купальською хороводною композицією колектив «Рибичаночки».Розвеселяли та заворожували своїми піснями в Купальську ніч аматорський жіночий колектив «Калина».
     З веселим  і святковим настроєм  по закінченню заходу, гуляння продовжилося під запальну дискотеку біля вогнища аж до самого ранку!


                                                                                             Директор Малорибицького СБК
                                                                                                        Крижная О.М.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора