Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ДЕПУТАТІВ МИРОПІЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 22.02.2017 12:40
Кількість переглядів: 1189

Нагадуємо,  Статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції» встановлено, що особи, зазначені у пункті 1, підпункті «а» пункту 2 частини першої статті 50 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

 

З приводу отримання електронного цифрового підпису потрібно самостійно звернутися до центрів сертифікації ключів (http://nazk.gov.ua/sites/default/files/stan_sumisnosti_zasobiv_ecp.pdf). Або ж, наприклад, безоплатно отримати ЕЦП можна особисто на сайті Приватбанку (https://www.privat24.ua/#login) за таким алгоритмом:https://www.youtube.com/watch?v=p6SQHdfy4RY. Додаткову інформацію щодо переліку та місцезнаходження зазначених центрів, порядку отримання електронного цифрового підпису можна отримати на сторінці засвідчувального органу Міністерства юстиції України.

ЗРАЗОК бланку Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру в паперовому виді можна завантажити ТУТ.

Для заповнення електронної декларації перейдіть за посиланням https://portal.nazk.gov.ua.

Для додаткових роз’яснень, будь ласка, зверніться у виконавчий комітет Миропільської сільської ради.

 

Уповноважена особа з питань

запобігання та виявлення корупції Миропільської сільської ради                                                                     М.О. Кулик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора