Миропільська громада
Сумська область, Сумський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЮСТИЦІЯ ЗА КОМФОРТ ДЛЯ БАТЬКІВ ТА ДІТЕЙ

Дата: 29.09.2017 12:39
Кількість переглядів: 868

Говорять, що ім’я дитини - це її оберг на все життя. До цього питання молоді батьки підходять дуже креативно. Найнезвичнішими  іменами за останній час на Сумщині були:  Светорада - радість світла, Мальва - ніжна, Єсенія - ясне небо, Ярина - яскрава, сонячна, Северин - міцний, наполегливий.

Діти - майбутнє кожної країни, тому Міністерство юстиції з грудня 2015 року запровадило нову послугу, а саме – видачу свідоцтв про народження безпосередньо у пологових будинках.

Органами юстиції Сумської області за цей період видано 5368 свідоцтв про народження дитини практично одразу після народження малюків.

Одночасно Міністерство юстиції України дбає і про батьків, оскільки запровадило послугу прийому заяв на реєстрацію місця проживання новонародженої дитини у відділах державної реєстрації актів цивільного стану області. З початку нинішнього року близько півтори тисячі сімей скористалися  даною послугою.

Наша мета: Україна - сильна та захищена країна, в якій країна  дбає про добробут майбутніх поколінь. Юстиція – відкрита для людей!

 

 Краснопільський районний відділ

державної реєстрації актів

цивільного стану Головного

територіального управління юстиції

у Сумській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора